Hotel Faciliteiten

Huize de Duinen

Huize de Duinen is een gezellig en huiselijk driesterren appartementen hotel. Huize de Duinen staat voor persoonlijke aandacht, gastvrijheid en uitstekende faciliteiten. U bent van harte welkom in onze gezellige woonkamer. Deze woonkamer beschikt over een televisie, bordspellen en gezellige zitjes. Het gehele hotel beschikt over gratis draadloos internet. U bent tevens van hartelijk welkom om een frisse duik in het zwembad nemen.

Aankomst

U kunt vanaf 16.00 uur in uw kamer studio of appartament terecht. Mocht u na 20.00 uur aankomen, dan wordt u verzocht dit van tevoren te melden. In de kamers,studio's en op de appartamenten is bed- en keukenlinnen aanwezig.

Vertrek

Op de dag van uw vertrek wordt u verzocht om de studio weer voor 10.00 uur te verlaten.

Ontbijt

U kunt ook in het hotel ontbijten. Dagelijks van 09.00 tot 11.00 is er een ontbijtservice aanwezig. Desgewenst verzorgen wij ook het ontbijt in uw kamer studio of appartament. Als u van de ontbijtservice gebruik wilt maken, kunt u dit bij de receptie melden.

Huisdieren

Uw huisdier is van harte welkom. Alleen in de openbare ruimtes van ons hotel mogen zij niet in. Wel graag bij uw reservering melden dat u uw huisdier meebrengt.